White Activ 15's [New Packaging]


  • Kinohimitsu White Activ is designed to promote fairer and clearer complexion from top to toe.

  • • Promote fairer skin from top to toe.
    • Lighten marks and scars caused by pimples, bug bites and other flare-ups
    • Smooth lines and wrinkles to promote youthful look by strengthening skin barriers.
    • Deliver optimum hydration to reduce the signs of dehydrated skin.

  • • Sakura Extract
    • Camu-camu

  • Mix into 80ml water. Take 1 sachet a day before breakfast. Serve with chilled water for delicious taste.

  • 1. How soon will I be able to see the results?
    You will experience fairer skin in 7 days! However, some individuals may need longer time to gradually experience changes with regular consumption.

    2. Who can benefit from it?
    It is recommended for both men and women who wish to achieve fairer skin.

    3. Is it safe to consume Kinohimitsu White Activ in long term?
    Yes, Kinohimitsu White Activ can be taken on long term basis and it is free from hormones, steroids and chemicals tested by SGS.

    4. When is the best time to consume?
    The best time to consume is before breakfast as the body can absorb at its best to provide optimum benefits.











Pin It

Questions & Answers

Ask a Question
  • boleh x saya consume juice kurus dan ini dlm masa yg sama?

    Hi Wanie,
    Kinohimitsu White Activ boleh diambil sebelum sarapan pagi. Anda boleh mengambil produk lain dalam hari yang sama. Terima kasih.

  • What is the difference between pro white and white activ?

    Hi, White Activ helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays, and retain skin moisture.
    Meanwhile, Prowhite functions are to promote liver health, eliminate spots, skin brightening and boost immunity. Thank you.

  • Hai, kinohimitsu collagen ada kesan sampingan pada production susu ibu tak? Kalau tak ganggu production susu, range mana yg sesuai utk melindungi kulit dari sinaran UV, dan utk mengelakkan jerawat, rawat pigmentasi dan melembabkan kulit? Terima kasih.

    Hi Nur Saidatul,
    Untuk ibu menyusu, kami mengesyorkan untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang makanan suplemen. Terima kasih.

  • May i know what is the difference between pro white and this white activ?

    Hi, Kinohimitsu Prowhite helps to promote liver health, eliminate pigmentation, skin brightening and boost immunity. Meanwhile, Kinohimitsu White Activ promote fairer, brighter skin and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. Thank you.

  • Hi, I want to whitening my skin. So what should I consume?

    Hi Eevon,
    For skin whitening, you may try taking either White Activ or Kinohimitsu UV Bright. Thank you.

  • Boleh consume time period x?

    Hello Ruby, 

    White Activ boleh diminum semasa period, tak ada masalah.  Terima kasih. 

  • kinohimitsu white activ nie boleh minum bersama jus buah buahan tak?

    Hello Nadia, 

    Ya boleh.  Kinohimitsu White Activ boleh diminum bersama jus buah buahan, atau pun minuman lain.  Terima Kasih. 

  • hi..if for whitening skin recommend prowhite or white active? or can together?

    Hi Shemin,
    Both products are for skin whitening. Prowhite's main function is to promote liver health, eliminate spots, skin brightening and boost immunity. Meanwhile, White Activ helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. If you want to take both together, we suggest taking White Activ before breakfast and Prowhite before bedtime. Thank you.

  • Saya nk tanya umur saya 35 thn n kulit saya agak kusam n gelap. Saya suka minum kopi hijau so produk yang mana sesuai utk saya agar kulit saya menjadi cerah n cantik

    Hi,
    Kami recommend untuk mengambil Kinohimitsu White Activ untuk kulit cerah dan cantik. Terima kasih.

  • Hi can i consume whiteactive in the morning and diamond in the night before bed? Between Pro white and white active which can make skin the fairer?

    Hi Suva,
    Yes, you may consume White Activ before breakfast and Collagen Diamond before bedtime. Both Prowhite and White Activ can help to make skin fairer. Prowhite is more focus on reducing stubborn pigmentation. Hope this clarifies. Thank you.

  • Hi can beauty drink in sachet give us a slim figure? what's the ebst time to consume it togethre with diamond or white activ?

    Hi Suva,
    Beauty Drink does not have any slimming ingredients. It contains 2500mg of collagen while Collagen Diamond contains 5300mg of collagen. Therefore, if you are already consuming Collagen Diamond, you do not have to consume Beauty Drink as well. Thank you.

  • Jika saya mix mkn active white bersama UV-bright sebelum sarapan boleh ke?

    Hi Yaya,
    White Activ boleh diambil sebelum sarapan dan UV Bright selepas sarapan atau sebelum keluar outdoors. Terima kasih.

  • what is the different between collagen active and clear active, is suitable for which age group? thanks

    Hi Jojo,
    Collagen Activ helps with skin firming, reduce firm lines and wrinkles, tighten pores. Meanwhile, Clear Activ is for anti-acne & prevent breakout, anti-inflammation & anti-bacteria, control oil secretion, reduce skin redness, heal scar, lighten & diminish acne scars. Hope this clarifies. Thank you.

  • SAYA TERLUPA AMBIL SEBELUM SARAPAN..SELEPAS SARAPAN UNTUK BEBERAPA JAM BOLEH KE?

    Hi Syafi,
    Ya, tiada masalah untuk mengambil selepas sarapan jika terlupa. Terima kasih.

  • Hi.. Berapa lama jarak pengambilan if sy nak ambil activ white dan produk kurus kan badan pada hari yang sama?,

    Hi Fyz,
    White Activ boleh diambil sebelum sarapan pagi. Untuk produk kuruskan badan, sila mengikut cara pengambilannya. Jika ia produk Kinohimitsu, kami mengesyorkan untuk mengambil 30 min sebelum makan tengah hari atau makan malam. Terima kasih.

  • hi, i have acne scars. what product is suitable for me? and what product that i can consume to whitening my skin?

    Hi April,
    For acne scars, we recommend taking Clear Activ and for skin whitening you may take White Activ.
    White Activ can be taken before breakfast and Clear Activ before bedtime daily. Thank you.

  • Hi, i consuming quite lots of kino products, am i suitable to consume white activ too? i'm 48 . i consuming collagen, stemcell, beautifull,collgen nite,prowhite,uv.

    Hi Jojo,
    Since you are already consuming both UV Bright and Prowhite, it is not necessary to consume White Activ as well. Thank you.

  • Hi, im having dry skin due to consume some cologen? Which cologen I can take now? Please advise.

    Hi Rachel,
    We recommend taking Kinohimitsu Collagen Diamond as it contains 5300mg collagen. Thank you.

  • Hi. I’m 19 and a boy. I have brown skin and want to whiten my skin color and tone up, which product should I consume? I mean the product that has the strongest whitening function

    Hi T,
    You may try either Kinohimitsu White Activ and Kinohimitsu UV Bright. Kinohimitsu White Activ helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. Kinohimitsu UV Bright helps to provide up to 9 hours UV protection, whitening, reduce brown spots, freckles and prevent wrinkles. 

  • Hi, since I'm consuming "Mass tech milk drink" for muscle workout at everyday evening. And now I purchased White Activ for morning drink. Does it will bring any harm for my skin or health if I consume 2 types of nutrition drinks at a day.... Morning White activ and evening Muscle drink? Do let me know. Thank you.

    Hi Ammu,
    There should not be any harm for your skin or health. You may take White Activ before breakfast in the morning daily. Thank you.

  • Hello. Can I consume Kinohimitsu BB drink & this White Activ in the same day or time? And what are the duration of each product mentioned need to be consume for the visible result?

    Hi Rie,
    Yes, you may consume both at the same time in the morning before breakfast. Majority subjects see results within 14* days! Every individual reacts differently to any supplement. Some may see immediate results while others may take a longer time. It is advisable that you consume regularly to obtain the best results! Thank you.

  • Hello. Can I consume this White Activ with Clear Activ in the same day or time?

    Hi Rie,
    Yes, you may consume both White Activ and Clear Activ on the same day together or separately. Thank you.

  • Kinohimitsu white activ adakah untuk bagi kulit cerah?

    Hi Shima,
    Ya, White Activ adalah bagi kulit cerah, melindungi kulit dari radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan mengekalkan kelembapan kulit . Terima kasih.

  • Hello, what's the difference between White Activ and UV Bright? Is it the ingredients? Or the effectiveness? Because the price difference quite significant with relatively similar benefits.

    Hi Am,
    UV Bright contains grape seed extract (OPC), grape polyphenols, apple polyphenols and vitamin C. Main functions provided is that it provides UV protection for up to 9 hours. This is especially suitable for active outdoor people as it acts as a shield against harmful UV rays. Meanwhile, White Activ contains Sakura Extract, Camu-camu, Marine Collagen Peptide and Torula Yeast Extract. The main functions are to lighten pigmentation/acne/scar marks and retain skin moisture. It is especially suitable for dry and premature skin and it heals your skin from UV damage. Hope this clarifies. Thank you.

  • Hi i ada seafood allergic.. So blh minum WHITE ACTIVE ke?

    Hi,
    Jika anda ada seafood allergic, lebih baik merujuk dengan doktor dulu kerana White Activ mengandungi marine collagen peptide yang diperbuat daripada ikan. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • Adakah White Activ mengandungi kolagen ?

    Hi Farah,
    Ya, White Activ juga mengandungi kolagen. Terima kasih.

  • Hi , if take gc lite when should i take pro white ?

    Hi Misssha,
    You may take GC Lite 30 mins before lunch or dinner. Meanwhile, Prowhite can be taken before bedtime. Thank you.

  • Hi, can i consume white activ during period? Tq

    Hi,
    Yes, you may consume White Activ during period. Thank you.

  • i have a very fair skin and currently trying out uv bright. what is the difference btw uv bright and white active? and which should i go for to maintenance the fairness of my skin tone?

    Hi Mei,
    UV Bright helps to provide up to 9 hours of UV protection, whitening, reduce brown spots, freckles and prevent wrinkles. Meanwhile, White Activ helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. UV Bright is more towards shield and most suitable for active outdoor lifestyle. Meanwhile, White Activ helps to heal especially dry and premature skin. You may continue taking UV Bright for maintenance every alternate days. Thank you.

  • Umur saya 26 tahun, saya ada masalah dengan tona kulit tak sekata, parut serta jerawat pada muka. Saya ada masalah kesihatan iaitu "breast lump" jadi boleh ke saya minum white activ untuk dapatkan kulit yang lebih cantik,putih dan dalam masa yang sama dapat meningkatkan kesihatan dalaman? Terima kasih.

    Hi Saloma,
    Untuk yang ada masalah kesihatan, kami akan menyesorkan untuk merujuk dengan doktor dulu sebelum mengambil sebarang makanan suplemen. Terima kasih.

  • Kalau consume white activ, boleh ke minum kopi? Lagi satu, pharmacist suggest untuk consume sebelum tidur tp di kotak, sebelum sarapan. Yg mana satu lebih baik?

    Hi Naiemah,
    Kami suggest untuk mengambil White Activ sebelum sarapan seperti ditulis di kotak. Ya, anda boleh minum kopi jika mengambil White Activ. Terima kasih.

  • Hai saya berumur 21 tahun... Sya memiliki kulit yg gelap dan kusam serta memiliki eyebag... Produk mana yg bersesuaian dengan saya untuk memiliki kulit yg cerah serta untuk menghilangkan eyebag.. Terima kasih

    Hi Izzati,
    Kami recommend mengambil Kinohimitsu UV Bright untuk mencerahkan kulit, lebih berseri, mengurangkan eyebag. Anda boleh mengambil waktu pagi selepas sarapan. Terima kasih.

  • Jika datang haid bolehkah minum kinohimitsu white active?

    Hi Mary,
    Ya, anda boleh minum White Activ semasa datang haid. Terima kasih.

  • Boleh tak saya ambil kinohimitsu white active berselang seli. Maksud saya alternate days.

    Hi Fazariah, White Activ boleh diambil 1 sachet setiap hari. Untuk maintenance, anda boleh ambil 1 sachet berselang hari. Terima kasih.

  • If i 25 years, can i use white activ or others?

    Hi Farah, Yes, White Activ and other products can be taken by 25 years old. Thank you.

  • Boleh ke makan white activ semasa period?

    Hi Que, Ya, WHite Activ boleh diminum semasa period. Terima kasih.

  • Hi. Im constantly consume Kino collagen beauty. Its been 6 months now. Just want to ask, what is the different between Kino Collegen beauty and Kino White Active. Which one have more benefits to skin and energy?

    Hi Kira, Collagen Beauty contains 2500mg collagen and helps with skin firming, tighten pores, hydration, reduce fine lines and wrinkles. Meanwhile, White Activ is a skin whitening product. It helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. Hope this clarifies. Thank you.

  • hye, saya ada masalah warna kulit badan tidak sekata dan mempunyai jerawat dan parut jerawat. boleh cadangkan kepada saya produk yang boleh mengawal masalah saya ini. tq!

    Hi Wani, Anda boleh mengambil BB Drink untuk mengawal masalah tona kulit tidak sekata, jerawat dan parut jerawat. Terima kasih.

  • hi, boleh tak saya telan je tanpa minum air produk ni? means lepas tu baru minum air

    Hi Yaya, Anda boleh terus telan tanpa campur dengan air untuk White Activ setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • hi, can I consume 2 sachet per day together if I want more effective result?

    Hi, Yes, you may consume 2 sachets per day for more effective results. We recommend taking before breakfast and before bedtime. Thank you.

  • Hye.. Bolehkan sy amalkan white active ini di awal kehamilan? Adakah memberi kesan sampingan lain?tq.

    Hi Fiza,
    Kami menasihatkan untuk merujuk dengan doktor dulu sebelum mengambil sebarang collagen suplemen semasa mengandung atau ibu menyusu. Terima kasih.

  • What's the different between white active and collagen active?

    Hi Afifah,
    White Activ helps to promote fairer, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. Meanwhile, Collagen Activ helps with skin firming, tighten pores, reduce fine lines and wrinkles. Thank you.

  • Kinohimitsu while activ hanya boleh di minum waktu pagi je ke??

    Hi Pavithra,
    White Activ boleh diminum pada waktu pagi sebelum sarapan untuk kesan yang terbaik. Terima kasih.

  • Hye. I nak ambil white activ & collagen activ makan selang sehari. but at the same time i am consuming vit E supplement. is it okay?

    Hi,
    Ya, anda boleh ambil White Activ dan Collagen Activ selang-seli. Ya, anda boleh mengambil Vitamin E supplement pada masa yang sama. Terima kasih.

  • Boleh tak saya minum white active sebelum tidur?

    Hi Mohamad Fitri,
    White Activ dinasihati untuk minum sebelum sarapan pagi. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • bagaiaman cara pemakanan kino white active ketika bulan puasa. bila boleh diminum ? tiada side effect ke kalau kurang minum air kerana puasa?

    Hi Nazirah,
    White Activ boleh diambil ketika bulan puasa. Boleh ambil sebelum mula puasa. Tidak ada side effect jika kurang minum air. Terima kasih.

  • •Kinohimitsu boleh diambil berapa minit sebulum sarapan? •Kinohimitsu White Activ boleh diambil oleh orang gastrik tak? Boleh tak consume Kinohimitsu selepas sarapan?

    Hi Rizal,
    White Activ boleh diambil sebelum sarapan dan immediately boleh makan sarapan selepas tu. Ia tidak ada masalah untuk orang gastrik jika diambil immediately sebelum makan sarapan. Terima kasih.

  • Hai! currently i consume Superfood Lady. Boleh ke makan superfood lady sekali dengan collagen Active and White active?

    Hi Sabrina,
    Yes, you may consume Superfood Lady together with Collagen Activ and White Activ. Thank you.

  • can i consume this product before bedtime ? Or can i take it together with other collagen product / vitamin C ?

    Hi KMT,
    White Activ is best taken before breakfast in the morning. It can be taken together with other collagen products or vitamin C. Thank you.

  • boleh untuk jeragat ?

    Hi Ikin,
    Untuk masalah jeragat, anda boleh mengambil Prowhite, 1 sachet setiap malam sebelum tidur. Terima kasih.

  • nak tanye boleh kah sy consume fitamin blackmore dengan white activ

    Hi Anisa,
    Anda boleh minum White Activ sebelum sarapan pagi. Anda boleh minum dengan suplemen lain. Terima kasih.

  • Ingredient white activ ni macam jamu ke?

    Hi,
    White Activ mengandungi Strawberry Powder, Maltodextrin, Marine Collagen Peptide, Torula Yeast Extract, Camu-camu, Sakura Extract. Terima kasih.

  • Klo sye minum time sahur dalam pukul 2 pagi tu bleh ke?

    Hi,
    Ya, White Activ boleh diminum masa sahur. Terima kasih.

  • Boleh ke sye minum kinohimitsu white activ pukul 2 pagi... Sbb sye sahur kol 2 pagi?

    Hi,
    Ya, White Activ boleh diminum masa sahur. Terima kasih.

  • can drink coffee when consume this product?

    Hi Amy,
    Yes, you may consume White Activ and take coffee on the same day. We recommend at least 2 hours gap in between before taking coffee. Thank you.

  • Can I take active white and flavettes glow together? It's too much for me to consume. I want to have a bright & white skin.

    Hi Elma,
    You may take both White Activ and Flavettes glow together. Thank you.

  • Boleh tak saya consume c-up dgn white activ dlm masa sama?

    Hi Era,
    White Activ boleh diminum sebelum sarapan dan C-Up sebelum tidur. Terima kasih.

  • Mak saya ada diabetes..boleh x dia consume active white

    Hi Yana,
    Untuk diabetes, boleh cuba Kinohimitsu Collagen Activ. Terima kasih.

  • Hi, blh tak ambik kinohimitsu white activ pagi lps bangun? Lagi satu, lps 7 hari minum, lps itu blh ambik selang hari?

    Hi, 
    Ya anda boleh mengambil White Activ sebelum sarapan pagi dan boleh ambil 1 sachet selang hari selepas 7 hari pertama. Terima kasih.

  • Saya sudah minum white activ dan tak lama kemudian saya didapati hamil. Adakah minuman ini boleh diteruskan? Dan adakah ia boleh menjejaskan kandungan saya?

    Hi,
    Kami menasihati untuk merujuk dengan doktor anda sebelum meneruskan mengambil White Activ semasa mengandung. Terima kasih.

  • Saya berumur 22 tahun , boleh ke saya mengambil kinohimitsu prowhite ?

    Hi Amina,
    Anda boleh mengambil Prowhite untuk umur 22 tahun. Terima kasih.

  • hi,im 18 years old semalam saya dah terbeli kinohimitsu pro white saya tidak tahun orang yg boleh consume kinohimitsu pro white ni 25 years above boleh ke saya 18years old still consume pro white?

    Hi,
    Ya, tidak ada masalah untuk mengambil Prowhite untuk umur 18 tahun. Anda boleh ambil 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur. Terima kasih.

  • Hi, I'm consuming white activ now, but I'm interested in consuming clear activ. How should I consume these products together with my detox product? I normally take my detox product before bed. Please advise. Thank you.

    Hi,
    You may consume White Activ before breakfast. However, we do not have Clear Activ anymore as it has been discontinued. The alternative product you can try for acne is BB Drink. You may take this before breakfast as well. Meanwhile, you may remain the detox products before bedtime. Thank you.

  • Hi, I'm currently consuming white activ but I would like to try out clear activ for clearing my acne problem, at the same time I would like try out collagen activ. However, I'm now consuming detox drink every night before bed. So, what is your suggestion for me to consume all the products effectively? Kindly advise. Thank you.

    Hi,
    You may consume White Activ before breakfast. However, we do not have Clear Activ anymore as it has been discontinued. The alternative product you can try for acne is BB Drink. You may take this before breakfast as well. Meanwhile, you may remain the detox products before bedtime. Thank you.

  • pengambilan kinohimitsu white activ setiap hari ke? atau jarak dua hari sekali?

    Hi,
    White Activ boleh diminum setiap pagi sebelum sarapan pagi. Terima kasih.

  • Adakah kinohimitsu boleh diminum oleh wanita yang hamil?

    Hi,
    Untuk wanita yang hamil, kami menasihati untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang suplemen tambahan. Terima kasih.

  • boleh x saya consume TEH KURUS dan ini dlm masa yg sama?

    Hi Lynn,
    Kami menasihati untuk menjarakan masa mengambil White Activ dengan teh kurus dalam satu hari. Anda boleh mengambil White Activ sebelum sarapan dan teh sebelum tidur. Terima kasih.

  • boleh x saya consume TEH KURUS dan white active dlm masa yg sama dan white active mencerah kan kulit muka sahaja atau seluruh badan juga?

    Hi Lynn,
    Kami menasihati untuk menjarakan masa mengambil White Activ dengan teh kurus dalam satu hari. Anda boleh mengambil White Activ sebelum sarapan dan teh sebelum tidur. White Activ boleh cerahkan seluruh badan juga. Terima kasih.

  • Does it help to heal acne?

    Hi Shim,
    We recommend taking BB Drink instead to help with acne healing. Thank you.

  • Produk ni memutihkan ke ? Boleh memudarat ?

    Hi,
    Ya, White Activ fungsi ialah untuk menggalakkan nada yang lebih cerah, melindungi kulit dari radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UVdan mngekalkan kelembapan kulit. Produk ini tidak akan memudaratkan kesihatan. Terima kasih.

  • Hi. Boleh tak Saya minum kinohimitsu bersama LMS DAYTIME sebelum breakfast Dan malam kinohimitsu lagi supaya cepat mendapat results.. 😜😜

    Hi,
    Ya anda boleh minum sebelum breakfast dan sebelum tidur. Terima kasih.

  • Hai...kinohimitsu white activ boleh hilangkan stretchmark tak?

    Hi,
    White Activ tidak boleh menghilangkan stretchmark. Terima kasih.

  • Adakah kinohimitsu white activ selamat untuk diminum untuk jangka masa yang lama dan tidak memberikan kesan sampingan lain?

    Hi,
    Ya, White Activ selamat diminum untuk jangka masa yang lama dan tidak memberikan kesan sampingan. Terima kasih.

  • boleh ke saya consume white activ dan collegen beauty dalam masa yang sama?

    Hi,
    Ya anda boleh minum White Activ dan Collagen Beauty sebelum sarapan pagi. Terima kasih.

  • Hai umur saya 17 tahun...jenis muka saya combination, ade acne scar , dah kusam , kadang2 masa period saya akan tumbuh jerawat besar disekitar pipi dan ada jerawat pasir di dahi....ibu saya telah belikan saya kinohimitsu yang white activ...boleh ke saya minum....produk tu untuk umur berapa sahaja..

    Hi,
    Anda boleh mengambil White Activ sebab ia sesuai untuk 15 tahun ke atas. Untuk masalah acne, kami recommend untuk ambil BB Drink. BB Drink mengalakkan pertumbuhan semula sel-sel kulit, mengawal sebum dan mengurangkan minyak, melembapkan kulit, menyembuhkan parut. Terima kasih.

  • what age can consume kinohimitsu white activ

    Hi,
    White Activ is suitable for 15 years and above. Thank you.

  • Hi... Can i consume white active at night before bedtime?

    Hi Nurul,
    White Activ is to be taken before breakfast for best results. Thank you.

  • sy dah sy dh minum collagen diamond utk 8 bulan, lps tu stop 2 bulan, kalau sy nk minum semula, adakah sy perlu minum 6 botol utk tempoh 6 hari terawal, ataupun boleh minum selang sehari macam kebiasaannya?

    Hi, anda boleh minum selang hari 1 botol. Terima kasih.

  • nak tanya white activ ini lelaki boleh ambil atau tidak

    Hi,
    White Activ sesuai untuk diambil oleh lelaki juga. Terima kasih.

  • Boleh x umur 18 tahun kebawah minum this collagen.

    Hi,
    White Activ sesuai untuk 15 tahun ke atas. Terima kasih.

  • Cara kinum kinohimitsu white activ ni macam mana? Sehari 2 kali selama 7 hari dan selepas dri 7 hri tu bru boleh sehari satu sachet ke? Beri penjelasan...

    Hi,
    Anda boleh ambil White Activ 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Hi, once I stop this product is that maintain the colour or back to natural colour?

    Hi Sonia,
    We advise taking as maintenance once you have achieved your desired results. This is because as we are constantly exposed to the sun in this country, your skin may revert back due to the UV rays. Hope this clarifies. Thank you.

  • Hi. Maaf tanya boleh ke kalau pesakit diabetes jenis 1 minum kinohimitsu white activ nie. Adakah ia sesuai?

    Hi,
    Untuk pesakit diabetes, kami menasihati untuk merujuk dengan doktor dulu sebelum mengambil. Terima kasih.

  • mula umur brpe ye blh minum white activ

    Hi,
    White Activ sesuai untuk umur 15 tahun ke atas. Terima kasih.

  • Hello. Im 27 years old. Im suffering from acne prone and oily skin. Im currently taking bird nest with snow lotus. I add on clear active and white active since i also wish to whiten my skin and remove my acne marks. Can u suggest when should i consume them?

    Hi,
    You may take White Activ and Bird's Nest with Snow Lotus before breakfast and Clear Activ before bedtime. Thank you.

  • Do i take it daily or alternate day like diamond collogen?

    Hi,
    White Activ can be taken daily before breakfast. Thank you.

  • Hi , can I drink coffee or tea while consuming this white active ?

    Hi,
    Yes, you may drink coffee or tea after one to two hours from taking White Activ. Thank you.

  • Boleh minum malam sblm tido tak

    Hi,
    White Activ lebih sesuai untuk minum sebelum sarapan pagi. Terima kasih.

  • Can I mix both kino white activ and kino collage active in a cup ? I find it easier to mix both of them in the morning rather to take it separately .

    Hi,
    Yes, you may mix both White Activ and Collagen Activ together to consume in the morning before breakfast. Thank you.

  • HOW LONG IT WILL TAKE TO SEE THE RESULT?

    Hi,
    White Activ usually takes about a month to see results. However, every individual reacts differently to any supplement. Some may see immediate results while others may take longer time. It is advisable that you consume regularly to obtain the best results. Thank you.

  • Saya ada 2 anak lelaki ingin mencuba white activ berusia 15 dan 17 tahun...boleh consume tak product ni?

    Hi,
    White Activ sesuai untuk 15 tahun ke atas. Boleh diambil sebelum sarapan. Terima kasih.

  • White activ sesuai umur 18 thn tak

    Hi,
    Ya, White Activ sesuai untuk 18 tahun. Terima kasih.

  • Berapa lama dya akan beri kesan, Kalau consume?

    Hi, Subjek majoriti melihat hasil dalam tempoh 1 bulan. Setiap individu memberi reaksi berbeza kepada mana-mana suplemen. Sesetengah mungkin melihat keputusan serta-merta sementara yang lain mungkin mengambil masa yang lebih lama. Adalah dinasihatkan supaya anda menggunakan Kinohimitsu White Activ dengan konsisten untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Terima kasih.

  • I take coffee every morning. Should i have coffee or this white activ first?

    Hi,
    We recommend separating the intake between White Activ and caffeine for one to two hours. Thank you.

  • Can i have caffeine while consume white activ?

    Hi,
    We recommend separating the intake between White Activ and caffeine for one to two hours. Thank you.

  • Can i consume two sachet a day ?

    Hi,
    Yes, you may consume 2 sachets of White Activ per day. Thank you.

  • Hi, saya surirumah, umur 30yo, jarang keluar rumah n jarang kena cahaya matahari. Kulit muka saya tidak gelap atau kusam, juga tak berjerawat. Cuma ada eye bag sbbkan kurg tidur uruskan anak. Boleh recommend kan produk apa yg sesuai utk kembalikan keremajaan pd wajah, n pada msa yg sama boleh mmbantu memberi kesegaran pada badan? Selain itu, produk apa boleh sy consume utk kempiskan perut dan kurgkan selera makan? Duduk rumah rasa nak makan je

    Hai, kami mengesyorkan anda boleh mengambil produk BeautiFULL dan GC Lite berdasarkan kebimbangan anda. 
    Fungsi BeautiFULL:
    • Menganjalkan, melembapkan dan mencerahkan kulit
    • Mengurangkan garis halus dan mengetatkan pora
    • Pelindung matahari
    • Anti-photoageing
    • Mengurangkan mata sembab
    • Melembapkan bibir
    • Memperkuatkan rambut dan kuku
    • Mengurangkan siku kasar dan lutut
    • Anti-selulit

    Fungsi GC Lite:
    • Mengawalkan rasa lapar
    • Mengelakkan pembentukan lemak
    • Meningkatkan metabolisme
    • Menghilangkan sembelit

    Anda juga dapat mencari produk kami di link:https://my.kinohimitsu.com/ . Terima kasih.

  • Saya mengalami masalah jeragat. Berusia 41 tahun. Saya sudah mengambil Collagen Diamond selama 6 hari. Boleh cadangkan apa produk yang terbaik untuk memulihkan masalah jeragat.

    Hi, kami mengesyorkan mengambil sekali dengan ProWhite kerana ia dapat mengurangkan jeragat/pigmentasi, menggalakkan kesihatan hati, meningkatkan imuniti dan juga mencerahkan kulit. Terima kasih.

  • Hi, can this product reduce suntanned? I work in the site and my skin became darker

    Hi, we recommend to take UV-Bright Drink as it can provide up to 9 hours UV-protection, reduce brown spots & freckles, prevent wrinkles and help in whitening. Thank you.

  • Hi .. saya berusia 26 tahun .. kulit saya agak kusam dan gelap .. sesuai ke kalau sy nak consume white activ dan collegen activ ? Thank you

    Hai, anda boleh mengambil White Activ kerana ia dapat menggalakkan warna kulit yang lebih cerah, melindungi daripada radikal bebas sinar UV dan mengekalkan kelembapan kulit. Manakala, Collagen Activ dapat menambahkan kepadatan kulit, merangsang sintesis kolagen dalam lapisan kulit, menguatkan pertahanan kulit daripada sinar UV. Terima kasih.

  • Hi. Im 19 years old girl. I have brown skin and and wants to whiten my skin. I already bought kinohimitsu collagen beauty. Do i need to take kinohimitsu white activ? Or i just continue to drink kinohimitdu collagen beauty?

    Hi, you may continue to take Collagen Beauty as it may help in skin firming, tighten pores, reduce fine lines and wrinkles. You can combine with White activ as well as it can promote fairer skin, brighter and even skin tone, protect skin from free radicals caused by UV rays and retain skin moisture. Hope this clarifies. Thank you.

  • Hi i have marine gem,collagen diamond and white active . How do i consume all this? What is the best time to take this?

    Hi, you can take 1 sachet of White Activ before breakfast, daily. For MarineGem and Collagen Diamond, take 1 scoop of MarineGem and 1 bottle of Collagen Diamond on alternate days before bedtime. E.g. Day 1-MarineGem, Day 2-Collagen Diamond, Day 3-Marinegem, and so on. Thank you.

  • Saya umur 28 tahun..produk apa yang sesuai untuk boost kolagen, dapatkan kulit yang glow dan rambut yang sihat?

    Hai, anda boleh mengambil Collagen Diamond kerana mengandungi 5300mg kolagen dapat membantu untuk mengencangkan kulit, mengetatkan liang, mengurangkan kedutan, menguatkan rambut dan kuku. Terima kasih.

  • saya nk tnya kulit saya kusam dan ingin mencerahkannya . produk kinohimitsu yg manakah sesuai untuk saya?

    Hai, anda boleh mengambil White Activ kerana ia dapat menggalakkan warna kulit yang lebih cerah dan sekata, melindungi kulit dari sinaran uv dan mengekalkan kelembapan kulit. Boleh mengambil 1 sachet sebelum sarapan setiap hari. Terima kasih.

  • What different between active white and hawa active?

    Hi, White Activ helps to promote farier, brighter, and even skin tone, protect skin from free radical and retain skin moisture. However, Hawa Activ helps to improve women’s health, promote blood circulation, increase endurance, promote strength and vitality, good for urinary tract health and support gut health. Hope this clarifies. Thank you.

  • Saya ada ambil gluta 1000mg sehari, boleh ke saya ambil white active dan prowhite juga ? Katanya collagen dalam white active boleh mengurangkan kesan kepada gluta. Pencerahan pls. Thank u

    Hi,
    Ya, Anda boleh minum White Activ waktu pagi sebelum sarapan dan Prowhite sebelum tidur. Ia tidak akan mengurangkan kesan gluta. Terima kasih.

  • Boleh ambil 2@3 utk kesan yang lebih cepat ke ?

    Hi,
    Anda boleh minum sehingga 2 sachet setiap hari. Terima kasih.

  • Hye, macam mana pengambilan ketika bulan puasa ya?

    Hai, White Activ boleh diambil sebelum makan pada pagi (sarapan). Terima kasih.

  • Hi. How to take White Activ during fasting ? Need to take before sahur or before berbuka puasa ?

    Hi, you may take White Activ before sahur. Thank you.

  • Adakah ini packaging baru?,

    Hi, Ya kami ada packaging yang terbaru untuk White Activ. Terima kasih.

  • I have dark scars at thigh gap and leg and have pigmentation on skins. Can this supplement help me to ligthen up that part? Also, can take together with collagen drink? Please advise. Thanks

    Hi,
    We recommend taking Prowhite to help reduce dark scars and pigmentation. Yes, it can be taken with collagen. Thank you.

  • Mengandung boleh consume ke

    Hi,
    Untuk ibu mengandung, kami menasihati untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang makanan tambahan. Terima kasih.

  • berapa lama utk nmpk kesan putih?

    Hi,
    Ya, White Activ boleh mencerahkan kulit, melembapkan kulit. Untuk nampak kesan, ia depends on individu. Ada yang nampak kesan cepat dan ada yang ambil masa. Terima kasih.

  • Boleh diambil begitu saja tnpa dibancuh dgn air

    Hi,
    Ya anda boleh ambil terus tanpa bancuh dengan air. Terima kasih.

  • Hye can i consume kinohimitsu beauty collagen and c-up at the same time?

    Hi, you may consume Beauty Collagen before breakfast while C-up before bedtime. Thank you.

  • white active boleh kurangkn pigmentation yg baru nak aktiv tk? tq

    Hai, jika mempunyai pigmentasi kami mencadang untuk mengambil ProWhite. ProWhite dapat membantu untuk mencerahkan kulit, mengurangkan pigmentasi, meningkatkan imuniti, menggalakkan kesihatan hati. Terima kasih.

  • Hi, can I consume both kinohimitsu beauty and white active?

    Hi, yes you may take 1 bottle of Beauty Drink Collagen before breakfast/bedtime and 1 sachet of White Activ before breakfast. Thank you.

  • Hi, between white active and uv bright which one act to inhibit melanin production? Im looking product for skin whitening that gives fast result, which one u suggest , white active or uv bright. Tq in advance

    Hi, you may try taking UV-Bright Dirnk as it provides up to 9 hours of uv-protection, whitening, reduces brown spots & freckles. Hope this clarifies. Thank you.

  • Hai is there any side effects by consuming white active and i am a university student

    Hi,
    There is no side effect to taking White Activ. You may take it every morning before breakfast. Thank you.

  • Untuk jeragat mana yg sesuai??jika ada ambil supplement untuk jeragat juga,bole campur tak?

    Hi,
    Anda boleh cuba Prowhite untuk masalah jeragat. Anda boleh ambil 1 sachet setiap malam sebelum tidur. Ya, anda boleh campur dengan suplemen anda. Terima kasih.

  • Does the White Activ consist collagen?

    Hi,
    Yes, White Activ contains marine collagen peptide. Thank you.

  • if i preganant 5 month.. can consume whute active

    Hi, for pregnant lady we advise to consult doctor before taking any collagen products. Thank you.

  • Boleh minum white active dengan active hawa pada masa yg sama?

    Hai, White Activ dan Hawa Activ boleh diambil pada masa yang sama sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Hi. Bole saya tau kinohimitsu dah tak keluarkan yang clear active ke? Jadi kalau kulit berjerawat yang breakout saya patut minum produk yang mana ya?

    Hi,
    Clear Activ telah dihentikan pengeluaran. Anda boleh cuba Kinohimitsu BB Drink untuk kulit berjerawat. Ia boleh menggalakkan pertumbuhan semula sel kulit, melembapkan kulit, menyembuhkan parut dan mengurangkan jerawat. Boleh minum 1 botol setiap hari untuk 6 hari pertama dan 1 botol selang hari selepas itu, sebelum sarapan atau sebelum tidur. Terima kasih.

  • Hai.. Sy prtama kli mncuba white Activ ni.. Kulit sy hitam, kusam dan jrawat.. Boleh x sy consume 2 kli shari?

    Hai, anda boleh ambil 2 kali sehari. Terima kasih.

  • Berapa lama ambil.masa proses memutihkan kulit?

    Hi,
    Subjek majoriti melihat keputusan dalam masa 30 hari. Setiap individu memberi reaksi berbeza terhadap sebarang produk. Sebilangan mungkin melihat hasil segera sementara yang lain mungkin memerlukan masa lebih lama. Sebaiknya anda mengambil Kinohimitsu White Activ secara konsisten untuk mendapatkan hasil terbaik. Terima kasih.

  • hi ,can i drink with hot water

    Hi, it's not advisable to mix White Activ with hot water in order to preserve its nutrients. You may mix it with around 80ml of chilled water. Thank you.

  • Say but stat mum 8ari, mhu tnya kinohimitsu active white me say luring faham Adams it's mencerahkan seluruh tubuh badan? Ataupun hnya wajah. Mnta pnjelasan

    Hi,
    White Activ boleh bantu mencerahkan seluruh tubuh badan. Anda boleh ambil 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Boleh ke sy consume dgn hawa activ sekali ?

    Hai, boleh ambil dengan Hawa Activ sebelum sarapan. Terima kasih.

  • satu kotak ada berapa sachet?

    Hai, terdapat 15 sachet dalam setiap kotak. Terima kasih.

  • Hye. Saya baru nak try this product. Can you suggest which want is suitable for skin whitening.

    Hi,
    Ya, produk ini sesuai untuk mencerahkan dan melembapkan kulit. Anda boleh mengambil 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Untuk wanita y mengandung boleh ke?

    Hi,
    Untuk ibu mengandung, kami menasihati untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang makanan suplemen tambahan. Terima kasih.

  • Does kinohimitsu white activ have collagen ?

    Hi,
    Yes, White Activ contains marine collagen peptide. Thank you.

  • Can be consume during menstrual or need to stop?

    Hi,
    White Activ can be taken during menstruation. Thank you.

  • How to buy

    Hi,
    You may click on add to cart. After that, just click on cart and click on checkout. Then, you will need to fill in your shipping details and payment. The mode of payment is via debit/credit card, online banking such as cimbclicks, maybank2u, etc. Hope this clarifies. Thank you.

  • Ada apa apa makanan atau minuman yang Tak boleh diambil ke masa nak consume product ni?

    Hi,
    Anda boleh makan dan minum apa saja semasa mengambil White Activ. Terima kasih.

  • Can white active consume by a man?

    Hi,
    Yes, White Activ is suitable to be consumed by both male and female. Thank you.

  • hai... muka saya sebelum ini tiada masalah jerawat... tetapi muka saya menjadi jerawat yang teruk selepas memakai serum treatment acne.. mungkin disebabkan saya alah dengan kandungan t3 tree oil.. muka terasa jerawat yang berpasir... boleh suggest apa yang terbaik utk rawat jerawat yang saya hadapi ini..

    Hi,
    Kami recommend untuk mengambil BB Drink bagi masalah jerawat. Ia juga boleh melembapkan kulit, menyembuhkan parut jerawat, mengurangkan jerawat, mengatur rembesan sebum dan mengurangkan minyak. Terima kasih.

  • hai boleh tak kalau saya nak putihkan kulit.. tetapi dalam masa sama saya ada jerawat yang baru nk surut di muka.. tetapi saya nk cube white activ... boleh tak utk rawat jerawat di muka... berkesan tak?

    Hi,
    White Activ boleh tolong memudarkan bekas jerawat dan mencerahkan kulit. Anda boleh ambil 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • boleh tak saya ambik white activ... dengan vitamin A,C,E dalam hari yang sama...

    Hi,
    Ya, anda boleh ambil White Activ dengan vitamin yang lain pada hari yang sama. Terima kasih.

  • Hi, Im 15y/o can I take White Active ? And how old can take this product ?

    Hi,
    Yes, 15 years old and above can take White Activ. You may take 1 sachet per day before breakfast. Thank you.

  • Umur brp yg sesuai nk ambil active white ?

    Hi,
    White Activ sesuai untuk umur 15 tahun dan ke atas. Terima kasih.

  • Lelaki boleh consume kinohimitsu tak..

    Hi,
    Ya, lelaki boleh minum Kinohimitsu White Activ dan produk yang lain kecuali Kinohimitsu Hawa Activ dan Kinohimitsu C-Up. Terima kasih.

  • Lelaki boleh consume kinohimitsu tak..

    Hi,
    Ya, lelaki boleh minum Kinohimitsu White Activ dan produk yang lain kecuali Kinohimitsu Hawa Activ dan Kinohimitsu C-Up. Terima kasih.

  • Saya makan vitamin C boleh ke dalam masa yang sama ambil juga K White Activ

    Hi,
    Ya, anda boleh mengambil vitamin C dan White Activ dalam masa yang sama. White Activ boleh diambil sebelum sarapan setiap pagi. Terima kasih.

  • Hai , saya ada masalah kulit kusam , masalah muka (bekas jerawat). Produk yang mana boleh saya consume ? Terima kasih 🙂

    Hi,
    Untuk kulit kusam dan bekas jerawat, anda boleh cuba White Activ. Boleh ambil 1 sachet setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • This product is suitable for women only or can men use it as well?

    Hi,
    White Activ is suitable for both men and women to consume. Thank you.

  • kalau consume white activ ni boleh minum teh ke?

    Hi,
    Ya, anda boleh minum teh selepas consume White Activ. Terima kasih.

  • Hi , kalau kita terlupa untuk ambil sebelum sarapan macam mana ye? 😅

    Hi,
    Anda boleh ambil sebelum tidur sekiranya lupa mengambil sebelum sarapan. Terima kasih.

  • saya beli dua jenis product kinohimitsu ni.. white n beauty.. boleh kah diminum dalam masa yang sama.. maksudnye secara berselang.. hari ini minum white.. esok sye minum beauty..

    Hi,
    Anda boleh minum selang hari untuk kedua-dua produk ini. Contohnya, Isnin - White Activ, Selasa - Beauty Activ, Rabu - White Activ, dan seterusnya. Terima kasih.

  • Lelaki boleh consume ke tq

    Hi,
    White Activ boleh diambil oleh lelaki. Terima kasih.

  • Hi boleh x suggestkan mana satu set yg sesuai utk loss weight?

    Hi,
    Anda boleh cuba GC Lite. Ia untuk weight loss dan boleh increase fullness, block fat formation, boost metabolism and relieve constipation. You may consume 1 sachet per day, 30 minutes before one of your heaviest meal. Thank you.

  • Hi white activ yang mana sesuai untuk kulit yang jenis cepat burn dan ada tumbuh jerawat?

    Hi,
    Anda boleh cuba White Activ untuk mencerahkan kulit dan melindungi daripada sinaran UV dan ia juga boleh menyembuhkan bekas jerawat. Terima kasih.

  • hai kalau ada darah tinggi boleh consume tak produk ni?

    Hi,
    Ya, White Activ boleh diminum oleh pesakit darah tinggi. Terima kasih.

  • Hi, utk lelaki blh x minum ni?

    Hi,
    Ya, White Activ sesuai untuk lelaki. Terima kasih.

  • if saya ambil white,hawa and beauty activ...yang mn patut ambil dulu atau boleh ambil sekaligus

    Hi,
    Anda boleh ambil sekaligus untuk semua produk Activ. Terima kasih.

  • Boleh tak lelaki gunakan white activ 15's ni?

    Hi,
    Ya White Activ sesuai untuk lelaki juga. Terima kasih.

  • Hai..saya usia 35 thn..kalau kulit breakout,sunburn n berparut.. mana yg lbh baik utk consume sama ada white active atau beauty active?

    Hi,
    Anda boleh mengambil White Activ untuk kulit anda. Terima kasih.

  • Hai, boleh minum kopi tak bila minum white activ?

    Hi, 
    Ya anda boleh minum kopi jarak satu jam selepas mengambil White Activ. Terima kasih.

  • Hi can drink caffeine(coffee) after drink white activ.

    Hi,
    You may separate the intake at least one hour in between taking White Activ and caffeine. Thank you.

  • Hi , Umur berapa boleh start consume white activ ?

    Hi,
    White Activ sesuai untuk umur 15 tahun dan ke atas. Terima kasih.

  • Jika saya ambil white active &beauty active sekali sblm sarapan pagi boleh x ?

    Hi,
    Ya anda boleh mengambil White Activ dan Beauty Activ sekali sebelum sarapan pagi. Terima kasih.

  • Haii, boleh ke whitening active ni keman2 je? Tak perlu nak bancuh dgn air?

    Hi,
    Ya, anda boleh ambil White Activ terus ataupun boleh dibancuh dengan 80ml air. Terima kasih.

  • Assalamualaikum hi nak tanya untuk putihkan kulit perlu ambil yang mana ye

    Hi,
    Anda boleh mengambil White Activ untuk mencerahkan dan melembapkan kulit. Anda boleh ambil setiap pagi sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Kalau minum time sblum tidur boleh ke? And if consume uv bright n white activ ni in a same time boleh?

    Hi,
    Kami menasihati untuk mengambil White Activ dan UV Bright pada waktu pagi untuk results yang berkesan. Anda boleh ambil selang seli hari. Contohnya: Isnin - White Activ, Selasa - UV Bright, Rabu - White Activ, dan seterusnya. Terima kasih.

  • Boleh tak minum semasa pregnant ( sudah 7 Bulan) pls advice

    Hi,
    Untuk ibu mengandung, kami menasihati untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang beauty suplemen tambahan. Terima kasih.

  • Lelaki boleh minum White Active tak?

    Hai, White Activ untuk lelaki juga. Boleh ambil 1 sachet sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Orang kancing manis boleh ambil tak

    Hai, untuk orang kencing manis kami menasihati untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang beauty suplemen tambahan. Terima kasih.

  • Hi. I have gastric problem. Can i consume white activ ? Also is it okay to consume 2 sachets of white activ per day ?

    Hi, you may take White Activ before bedtime and it can be consumed 2 sachets per day. Thank you.

  • Adakah sesuai untuk lelaki

    Hi,
    Ya, White Activ sesuai untuk lelaki. Terima kasih.

  • I first time nak minum. So nak minum sebelum @ selepas ?

    Hi,
    Anda boleh minum White Activ sebelum sarapan. Terima kasih.

  • Hi, boleh saya consume uv bright, marine gem dan white active sekali?

    Hi,
    Ya, anda boleh consume semua dalam satu hari. Kami menasihati untuk mengambil White Activ sebelum sarapan, UV Bright selepas sarapan dan Marine Gem sebelum tidur. UV Bright dan Marine Gem boleh diambil selang hari satu kali. Terima kasih.

  • Can i take White activ before bedtime? Cause Shopee Kinohimitsu.OS wrote that White active can be taken before breakfast/bedtime.

    Hi,
    White Activ is best to be taken before breakfast. However, if it is not convenient for you to take before breakfast, then you may take it before bedtime. Hope this clarifies. Thank you.

  • Bagaimana atuaran pengambilan untuk UV Bright, Pro White & Diamond Collagen jika saya ambil ketiga2 nya sekali?

    Hi,

    UV Bright boleh diambil selang seli pada waktu pagi dengan Collagen Diamond. Contohnya, Isnin - UV Bright, Selasa - Diamond, Rabu - UV Bright dan sebagainya. Manakala, Prowhite boleh diambil setiap malam sebelum tidur. Terima kasih.

  • Boleh ke saya consume beauty collagen dengan white active??

    Hai, Beauty Activ dan White Activ boleh diambil dalam sehari. Ambil White Activ sebelum sarapan dan Beauty Activ sebelum waktu tidur. Terima kasih.

  • How many sachet a day for the best result?

    Dear Nina,
    Thank you for enquiring with us. You may consume 1 sachet of Kinohimitsu White Activ every morning before breakfast for best results. Hope this answers your question. Thank you.

  • Boleh campur takconsume white activ dengan collagen activ?

    Hi Waa,
    Thank you for enquiring with us. Yes, you may mix both White Activ and Kolagen Activ together to consume. Hope this answers your question. Thank you.

  • Saya biasanya minum susu dicampur dengan Colagen Activ. Boleh tak dicampur juga dengan produk ini berbarengan.

    Hi Ami,
    Ya, kamu boleh campur Kinohimitsu White Activ dengan susu atau minuman yang lain. Terima kasih.

  • Can I mix to vitamin c drink?

    Hi Liza,
    Thank you for enquiring with us. For your information Kinohimitsu White Activ can be mixed with your Vitamin C drink. Thank you.

  • Im drinking collagen beauty for the 2months, can i take white active together with collagen beauty drink?

    Dear Veni,
    Thank you for enquiring with us. For your information, yes you may consume both Kinohimitsu Beauty Drink and Kinohimitsu White Activ. We would suggest for you to take Kinohimitsu White Activ in the morning before breakfast and Kinohimitsu Beauty Drink at night before bedtime. Hope this answers your question. Thank you.

  • Hi. May I know how long usually need to use to see the visible improvement? Thank you :)

    Hi Sunny,
    Thank you for enquiring with us. You should be able to see visible improvement within 7 days where your skin will become fairer, smoother and clearer. 
    However, it is advised to continue taking for at least 28 days for skin renewal to occur and for best results.
    Hope this answers your question. Thank you. 

  • Hai, boleh tak saya consume white active dgn ubat lain. Saya ada minum air kunyit waktu malam. Pagi saya ada ambik vitB + acid folid. But im not preggy. ☺️

    Dear Nurul,
    Thank you for enquiring with us. Yes, you may consume Kinohimitsu White Activ with your supplements. Hope this answers your question. Thank you.

  • Hi, I have acne scars. Which product best suits for me ? Currently I am consuming Pro-white.

    Dear Lyn,
    Thank you for enquiring with us. You may take either Clear Activ or BB Drink to help reduce acnes and lighten scar marks. Prowhite can also help to lighten dark spots, pigmentation and dull, yellowish skin. Thank you.

  • Hi.. For the moment I am consuming Collagen Diamond and BB drinks. I am planning to consume Bust Up soon. Is it ok if I added my beauty regime by taking White Activ and Superfood Lady. How do I rotate the intake? Thank you in advance

    Hi Husna,
    Thank you for enquiring with us. You may start your morning by taking White Activ first thing in the morning before breakfast. Then, you may take Superfood Lady together with your breakfast. Lastly, you may take BB Drink and Collagen Diamond alternately every night before bedtime. Hope this answers your question. Thank you.

  • What age can consume White Activ?

    Hi,
    White Activ can be taken from 16 years old and above. Thank you.

  • Is this suitable for vegetarian?

    Dear Doreen,
    Kinohimitsu White Activ is not suitable for vegetarian as it contains Marine Collagen Peptide. You may take Kinohimitsu Prowhite instead as it is suitable for vegetarian. Thank you. 

  • Adakah pengambilan white activ collagen menaikkan berat badan?

    Hi Ameda,
    Thank you for enquiring with us. Kinohimitsu White Activ will not increase your body weight. Thank you.

  • boleh minum ,minuman yang BERKAFEIN/BERGAS?

    Hi Min,
    Ya, kamu boleh minum minuman dengan kafein/bergas walaupun mengambil White Activ. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • Boleh tak ibu yang menyusu kn anak makan. Produk ni

    Hi Izz Alisa,
    Kinohimitsu White Activ ialah produk yang semula jadi, tiada bahan pengawet, tiada pewarna buatan atau perasa dan tiada bahan kimia. Bagi ibu yang menyusu, sila rujuk kepada pakar pegawai perubatan sebelum mengambil sebarang produk suplemen. Terima kasih. 

  • produk ni ada maltodextrin x? n sesuai x untuk preggy mommy

    Dear Ana, Thank you for choosing Kinohimitsu. Kinohimitsu White Activ does contain maltodextrin and it is suitable for pregnant ladies as it is all 100% natural, no preservatives, no artificial colouring or flavouring and no chemicals. However, please consult your physician and doctors before consuming any supplements. This is because at this stage, we are unsure if the pregnant ladies are sensitive towards any food or food ingredients that may affect them, as this can be very subjective to individual. Hope this answers your question. Thank you.

  • Saya mahu menghilangkan jerawat, parut jerawat dan mencerahkan kulit. tetapi tidak tahu mana satu yang terbaik untuk kulit saya antara white active+collagen active atau prowhite sahaja. boleh beri cadangan? Saya menyusu badan

    Hi Liyana,
    Untuk menghilangkan jerawat, parut jerawat dan mencerahkan kulit, kami mengesyorkan untuk mengambil Kinohimitsu Clear Activ dan Kinohimitsu White Activ. Kinohimitsu Clear Activ ialah untuk anti-jerawat, anti-keradangan & anti-bakteria, mengawal pengeluaran minyak, mengurangkan kemerahan kulit, kesan parut dan meringankan & mengurangkan parut jerawat.
    White Activ boleh mencerahkan kulit, melindungi kulit dari radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan kekalkan kelembapan kulit.
    Kamu boleh minum White Activ sebelum sarapan dan Clear Activ sebelum tidur. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • hai, im 23 Is it suitable for me to consume it?

    Dear Chacha,
    Thank you for choosing Kinohimitsu. For your information, White Activ is suitable for your age. The benefits of this product is it promote fairer and clearer complexion, promote even skin tone, moisturise skin and smooth fine lines and wrinkles. The key ingredients includes sakura extract, camu-camu, collagen peptide and torula yeast extract. Hope this answers your question. Thank you.

  • ada penggemar minuman kopi dan minuman bercaffein boleh mengamalkan produk ini?

    Hi Zayd,
    Terima kasih kerana memilih Kinohimitsu. Kinohimitsu White Activ boleh diambil oleh penggemar kopi dan caffein. Ia tidak akan ada kesan sampingan. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • hai, can i take white aktiv in the night..?

    Hi Kavitha,
    Yes, you can take Kinohimitsu White Activ at night but we suggest taking it in the morning before breakfast. Thank you.

  • Do I have to detox first before consume this?

    Hi Farah,
    Thank you for enquiring with us. Yes, we recommend that you detox first before taking any nutritional supplement. Thank you.

  • Hi...umur saya 39 tahun, saya ada kesan hitm jerawat dan sedikit jeragat, kulit sy juga ada tanda hitam melasma, skrg sy sdg consume collagen 5300, blh tk sy ambik active white utk hilangkn tnda2 hitam pd jari2 dn kulit saya..atau yg mana lebih baik

    Hi Azeera,
    Kami recommend untuk mengambil Kinohimitsu Prowhite kerana ia lebih sesuai untuk jeragat, tanda hitam melasma. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

  • May I know sensitive skin & pimples skin suitable for it?

    Hi Yuris,
    Yes, it is suitable for sensitive and pimple skin. We also recommend that you take Kinohimitsu Clear Activ or BB Drink for acne-prone skin. Thank you.

  • saya menyusu anak saya sekarang, boleh ke kalau sy consume white activ, ade effect x utk anak saya? anak berumur setahun lebih..

    Hi Anna Nawe,
    Untuk ibu menyusu, kami mengesyorkan untuk merujuk dengan doktor sebelum mengambil sebarang makanan nutrisi suplemen.Terima kasih.

  • Lepas saya minum produk ni, boleh tak saya minum minuman oat berkolagen(suppliment yang mengenyangkan)? Sebab biasanya saya tak sempat breakfast. So minum minuman oat tu je.

    Hi Anis,
    Ya, kamu bolem minum Kinohimitsu White Activ sebelum minum minuman oat berkolagen. Harap ini menjawab soalan anda. Terima kasih.

Related Items